Background Image
  • Image

Kronopol 3481 Disco hikory vízálló laminált padló 10mm/AC4 4V fuga

7 490 Ft/m2
14 606 Ft/csomag
1.95 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • AC4 4V fuga Kronopol 3481 Disco hikory 8mm-es vízálló laminált padló

    1380x157x8mm /1,95 m2/csomag/ impregnált HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. vízálló laminált padló a szépség és a hosszú élettartam kombinációja, természetes fa alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. Könnyû lefektetni, és ellenáll a fakulásnak, a panelek kopás és karcolásállóak is egyben. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A vízálló laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A vízálló laminált padló vagy vízálló laminált parketta kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is.                                                                                                                                                                        

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kronopol 3481 Disco hikory vízálló laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vízálló aminált padló vagy vízálló laminált parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Vízálló aminált padlóval vagy vízálló laminált parkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu