Background Image

A GRABO vinyl padló és SPC padló környezetvédelmi tulajdonságai

FTALÁT-MENTES TECHNOLÓGIA

A Grabo burkolatok, vinyl padlók vagy SPC padlók biológiailag semleges lágyítószert tartalmaznak, melyet például olyan érzékeny területeken is alkalmaznak, mint az orvosi eszközök és a gyermekjátékok. A környezetbarát összetételeknek köszönhetően termékeink alacsony illékony anyag kibocsátásúak, így nem befolyásolják károsan a beltéri levegő minőségét.

100%-BAN VISSZADOLGOZHATÓSÁG

A gondosan válogatott nyersanyagok és környezetbarát gyártási megoldások mellett gondot fordítunk arra is, hogy a vinyl padlóink vagy SPC padlóink életciklusuk végén se terheljék környezetünket, ennek megfelelően minden termékünk 100%-ban újra feldolgozható.

HULLADÉKMENTES GYÁRTÁS

Fontos, hogy nem csupán deklaráljuk termékeink 100%-os visszadolgozhatóságát, hanem mi magunk állítunk elő belőlük olyan értékes alapanyagot, amelyet saját termékeinkbe építünk be.

KÁROS ANYAGOK MELLŐZÉSE

A Grabo vinyl padló és SPC padló nehézfém és oldószer mentesek, amely alacsonyabb globális környezetszennyezést eredményez.

WAX MENTESSÉG

A Grabo burkolatok alkalmazásakor nincs szükség utólagos felületkezelésre, ez egyrészt költségtakarékos, másrészt kedvező környezetvédelmi hatásai vannak