Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Kaindl Aqua Pro K5756 tölgy Cabana Lagos vízálló laminált padló

7 480 Ft/m2
11 145 Ft/csomag
1.49 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC5 mikrofózolt Aqua Pro supreme Natural Touch 12mm-es nedvességálló laminált padló

  1290x193x12mm AC/5 1,49 m2/csomag nedvességálló HDF aquatec hordozóalap, billenõ click. Vízálló laminált padló a szépség és a hosszú élettartam kombinációja. A vízálló laminált padlók természetes fa (impregnált) alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. A laminált padlót könnyû lefektetni, és ellenáll az uv sugárzásnak és 24 órán keresztül a nedvességnek. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A vízálló laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A vízálló laminált padló kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is.

  Figyelem! A vízálló laminált padló nem 100%-ban vízálló, a Kaindl Aqua Pro esetében ez 24 órát jelent.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl Aqua Pro K5756 tölgy Cabana Lagos vízálló laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vízálló laminált padló vagy vízálló laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vízálló laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu