Background Image
 • Image

Kaindl Aqua Pro K4425 tölgy Evoke Sandolo vízálló laminált padló

8 450 Ft/m2
13 520 Ft/csomag
1.6 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • 8450 Ft/m2 AC5 4V fuga Aqua Pro Select Natural Touch 12mm-es nedvességálló laminált padló

  1383x193x12mm AC/5 1,6 m2/csomag nedvességálló HDF hordozóalap, billenõ click. Vízálló laminált padló a szépség és a hosszú élettartam kombinációja. A vízálló laminált padlók természetes fa (impregnált) alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. A laminált padlót könnyû lefektetni, és ellenáll az uv sugárzásnak és 24 órán keresztül a nedvességnek. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A vízálló laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A vízálló laminált padló kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is. Felhasználási terület: 6mm-es laminált padló hálószoba, kis forgalmú helyiségek. 7mm-es laminált padló nappali, elõszoba kis forgalmú iroda, 8mm-es laminált padló közepes forgalmú irodák. 12mm-es laminált padló nagy forgalmú irodák, üzletek.

  A vízálló laminált padlók vagy nedvességálló laminált padlók hordozórétege, impregnált HDF-lap (nagysűrűségű farostlap). A HDF-lapot rönkfából gyártják, elsősorban célaprítékból ill. kisebb mennyiségben fahulladékból vagy fűrészüzemi melléktermékekből. Tehát az alapanyag fa mely az impregnálásnak köszönhetően, 24 órás vízállóságot biztosít a padlóburkolatnak. A fát speciális aprítógépekkel célforgáccsá dolgozzák fel, majd főzés során gyakorlatilag a rostjaira bontják a faanyagot. Ezt követően a főzés során alkalmazott víz szinte teljes mennyiségét eltávolítva folyamatos hőpréseléssel alakítják ki a HDF lapot, melynek nedvességtartalma 6-7 % körüli értéken mozog. Ez az egyensúlyi nedvességtartalmi érték felel meg a normál hazai klimatikus viszonyoknak. Az így legyártott HDF lapokat impregnálják és szintén folyamatos présgépben préselik rá a laminátumot. Így alakul ki a laminált padlólap, melyet még formatizálnak majd a megfelelő csap-horony marások kialakításával elkészül a vízálló laminált padló.

  Figyelem! A vízálló laminált padló nem 100%-ban vízálló, a Kaindl Aqua Pro esetében ez 24 órát jelent.

  Vízálló laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu