Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Kaindl Aqua Pro K2588 tölgy Milano Vittorio intarzia vízálló laminált padló 8mm AC5

6 280 Ft/m2
16 014 Ft/csomag
2.55 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • 1290x329x8mm AC/5 2,55 m2/csomag nedvességálló HDF hordozóalap, billenõ click. Intarzia mintás vízálló laminált padló a szépség és a hosszú élettartam kombinációja. A vízálló laminált padlók természetes fa (impregnált) alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. A laminált padlót könnyû lefektetni, és ellenáll az uv sugárzásnak és 24 órán keresztül a nedvességnek. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A vízálló laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A vízálló laminált padló kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is, sőt napjainkban előszeretettel használják a laminált padlót falburkolásra, így a csempe és felrakása költségének töredékéért jutunk kiváló, esztétikus és közel hasonló strapabírású falburkolathoz.

  A vízálló laminált padlók vagy nedvességálló laminált padlók hordozórétege, impregnált HDF-lap (nagysűrűségű farostlap). A HDF-lapot rönkfából gyártják, elsősorban célaprítékból ill. kisebb mennyiségben fahulladékból vagy fűrészüzemi melléktermékekből. Tehát az alapanyag fa mely az impregnálásnak köszönhetően, 24 órás vízállóságot biztosít a padlóburkolatnak. A fát speciális aprítógépekkel célforgáccsá dolgozzák fel, majd főzés során gyakorlatilag a rostjaira bontják a faanyagot. Ezt követően a főzés során alkalmazott víz szinte teljes mennyiségét eltávolítva folyamatos hőpréseléssel alakítják ki a HDF lapot, melynek nedvességtartalma 6-7 % körüli értéken mozog. Ez az egyensúlyi nedvességtartalmi érték felel meg a normál hazai klimatikus viszonyoknak. Az így legyártott HDF lapokat impregnálják és szintén folyamatos présgépben préselik rá a laminátumot. Így alakul ki a laminált padlólap, melyet még formatizálnak majd a megfelelő csap-horony marások kialakításával elkészül a vízálló laminált padló.

  Figyelem! A vízálló laminált padló nem 100%-ban vízálló, a Kaindl Aqua Pro esetében ez 24 órát jelent.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl Aqua Pro K2588 tölgy Milano Vittorio vízálló laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vízálló laminált padló vagy vízálló laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vízálló laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu