Background Image
  • Image
  • Image

AGT PRK 306 Armonia Large Toscana vízálló laminált padló

6 240 Ft 4 990 Ft/m2
11 858 Ft/csomag
2.3764 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • 1380x246x8mm AC/4 2,3764 m2/csomag nedvességálló HDF hordozóalap, billenõ click. Az AGT vízálló laminált padló a szépség és a hosszú élettartam kombinációja. A vízálló laminált padlók természetes fa (impregnált) alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. A laminált padlót könnyû lefektetni, és ellenáll az uv sugárzásnak és 24 órán keresztül a nedvességnek. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A vízálló laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. Kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is, sőt napjainkban előszeretettel használják a laminált padlót falburkolásra, így a csempe és felrakása költségének töredékéért jutunk kiváló, esztétikus és közel hasonló strapabírású falburkolathoz.

    Figyelem! A vízálló laminált padló nem 100%-ban vízálló, az AGT esetében ez 24 órát jelent.

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített AGT Armonia Large 306 Toscana vízálló laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vízálló laminált padló vagy vízálló laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Vízálló laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu