Background Image
 • Image
 • Image

Wineo 600 wood XL Moscow Loft RLC 198 vinyl padló CLICK

19 150 Ft/m2
40 598 Ft/csomag
2.12 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Wineo 600 wood XL RLC 198 klikkes vinyl padló

  234X1507X5 mm AC4 klikkes vinyl padló (LVT) design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes!  Az 5mm-es klikkes vinyl padló ragasztást NEM igényel!  Az ideális méretű vinyl lapokkal könnyű dolgozni, hiszen a klikkes padlók egymáshoz kapcsolásával (természetesen az előírás szerint) téglakötésben rakjuk le a padlót. Késöbbi felületi karcolódásnál vagy más sérülés esetén egyszerűen a sérült vinyl padlót sérülésmentes visszabontással tudjuk cserélni, mely praktikus mérete miatt egyszerű és nem az egész területet kell cserélni, nem beszélve a járólap és a klikkes vinyl padló lerakási költségeinek a különbségéről. A vinyl padló vagy Design Padló (LVT) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, föleg ahol a napi nedves fertőtlenítés előírás vagy a páratartalom magasabb a kelleténél.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki kórházakban, orvosi rendelőkben, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Az Osztrák Wineo vinyl padló gyártó mindíg szem elött tartja az ökológiai lábnyom minimalizálását mind a gyártás mind a késöbbi megsemmisítés során.

  Vinyl padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu