Background Image
  • Image
  • Image

Wineo 600 wood XL Copenhagen Loft DB 189 vinyl padló

10 900 Ft/m2
46 216 Ft/csomag
4.24 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • Wineo 600 wood XL DB 189 vinyl padló

    235X1505X2 mm AC4 vinyl padló (LVT) design padló Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes!                                                                                                             A vinyl padló vagy Design Padló (LVT) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svéd padló mintái  különböző méretben elérhetők. Az ideális méretű vinyl lapokkal könnyű dolgozni, hiszen a kikent és megkelősödött ragasztóba csak egymás mellé fektetjük a lapokat, természetesen ügyelve az esztétikára. Késöbbi felületi karcolódásnál vagy más sérülés esetén egyszerűen a sérült vinyl padlót vagy padlókat feltépjük és újat fekteteünk a helyére, mely praktikus mérete miatt egyszerű és nem az egész területet kell cserélni. Napjainkban előszeretettel használják a vinyl padlót falburkolásra, így a csempe és felrakása költségének töredékéért jutunk kiváló, esztétikus és közel hasonló strapabírású falburkolathoz.

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Wineo 600 wood XL Copenhagen Loft DB 189 vinyl padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vinyl padló vagy vinyl parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Vinyl padlóval vagy vinyl parkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu