Background Image
 • Image
 • Image

Wineo 600 stone XL Soho Factory DB 205 kőmintás vinyl padló

10 200 Ft/m2
51 102 Ft/csomag
5.01 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Wineo 600 stone XL DB 205 kőmintás vinyl padló

  457X914X2 mm AC6 vinyl padló, vízálló padló (LVT) design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes!  A vékony,2,5mm-es vinyl padló ragasztást igényel!  Az ideális méretű vinyl lapokkal könnyű dolgozni, hiszen a kikent és megkelősödött ragasztóba csak egymás mellé fektetjük a lapokat, természetesen ügyelve az esztétikára. Késöbbi felületi karcolódásnál vagy más sérülés esetén egyszerűen a sérült vinyl padlót vagy padlókat feltépjük és újat fekteteünk a helyére, mely praktikus mérete miatt egyszerű és nem az egész területet kell cserélni. A ragasztandó tehát nem klikkes vinyl padlóval a falat is burkolhatjuk, fali csempe helyett vagy konyhabútorok mögött, könnyű tisztántarthatósága miatt praktikus választás lehet, nem beszélve a falicsempe és a vinyl padló felrakási költségeinek a különbségéről. A vinyl padló vagy Design Padló (LVT) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, föleg ahol a napi nedves fertőtlenítés előírás vagy a páratartalom magasabb a kelleténél.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki kórházakban, orvosi rendelőkben, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Az Osztrák Wineo vinyl padló gyártó mindíg szem elött tartja az ökológiai lábnyom minimalizálását mind a gyártás mind a késöbbi megsemmisítés során.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Wineo stone XL Soho Factory DB 205 vinyl padlók színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vinyl padló vagy vinyl parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl padlóval vagy vinyl parkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu