Background Image
 • Image
 • Image

Kaindl Solid SO93 Tölgy Mevia vinyl padló AC4/4V fuga click

13 250 Ft/m2
28 620 Ft/csomag
2.16 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Kaindl SO93 Tölgy Mevia 4V fugás klikkes vinyl padló HDF hordozóréteg

  13250 Ft/m2 1383X223X8 mm AC4 vinyl padló (HDF) design padló Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. Görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 30 év garancia! A HDF hordozórétege miatt ez a vinyl padló nem vízálló!!!

  A vinyl padló vagy Design Padló (LVT) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svéd padló mintái  különböző méretben elérhetők.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Vinyl padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu