Background Image
 • Image

Grabo Plankit Joffrey vinyl padló

7 400 Ft/m2
19 980 Ft/csomag
2.7 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • GRABO Plankit Silver Knight Joffrey vinyl padló

  185X1220X2,5 mm AC6 vinyl padló (LVT) design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog. A vinyl padló közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki, pur felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! Az ideális méretű vinyl lapokkal könnyű dolgozni, hiszen a kikent és megkelősödött ragasztóba csak egymás mellé fektetjük a lapokat, természetesen ügyelve az esztétikára. Késöbbi felületi karcolódásnál vagy más sérülés esetén egyszerűen a sérült vinyl padlót vagy padlókat feltépjük és újat fekteteünk a helyére, mely praktikus mérete miatt egyszerű és nem az egész területet kell cserélni. A ragasztandó tehát nem klikkes vinyl padlóval a falat is burkolhatjuk, fali csempe helyett vagy konyhabútorok mögött, könnyű tisztántarthatósága miatt praktikus választás lehet, nem beszélve a falicsempe és a vinyl padló felrakási költségeinek a különbségéről.             A vinyl padló vagy Design Padló (LVT) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, főként olyan helyiségekbe ahol a nedvesség a terület napi használatának velejárója (pl.: napi fertőtlenítés) vagy a megengedett páratartalom magasabb a kelleténél.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki orvosi rendelőkben, korházakban, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Plankit Silver Knight Joffrey vinyl padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vinyl padló vagy vinyl parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl padlóval vagy vinyl parkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu