Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Grabo Plankit Hodor kőmintás vinyl padló AKCIÓ

5 490 Ft 4 990 Ft/m2
11 128 Ft/csomag
2.23 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • GRABO Plankit kőmintás vinyl padló AKCIÓ!

  4990 Ft/m2 305X610X2,5 mm kőmintás AC6 vinyl padló (LVT) design padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog. A vinyl padló közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta, svédpadló és kőhatású kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes!

  A vinyl padló vagy Design Padló (LVT) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svéd padló mintái  különböző méretben elérhetők.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Vinyl padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu