Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Grabo Plankit Hodor kőmintás vinyl padló

7 400 Ft/m2
16 502 Ft/csomag
2.23 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • GRABO Plankit Silver Knight Hodor kőmintás vinyl padló

  305X610X2,5 mm kőmintás AC6 vinyl padló (LVT) design padló exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog. A vinyl padló közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta, svédpadló és kőhatású kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes!  A vékony, 2,5mm-es vinyl padló ragasztást igényel!  Az ideális méretű vinyl lapokkal könnyű dolgozni, hiszen a kikent és megkelősödött ragasztóba csak egymás mellé fektetjük a lapokat, természetesen ügyelve az esztétikára. Késöbbi felületi karcolódásnál vagy más sérülés esetén egyszerűen a sérült vinyl padlót vagy padlókat feltépjük és újat fekteteünk a helyére, mely praktikus mérete miatt egyszerű és nem az egész területet kell cserélni. A ragasztandó tehát nem klikkes vinyl padlóval a falat is burkolhatjuk, fali csempe helyett vagy konyhabútorok mögött, könnyű tisztántarthatósága miatt praktikus választás lehet, nem beszélve a falicsempe és a vinyl padló felrakási költségeinek a különbségéről. A vinyl padló vagy Design Padló (LVT) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, föleg ahol a napi nedves fertőtlenítés előírás vagy a páratartalom magasabb a kelleténél.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki kórházakban, orvosi rendelőkben, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  A Graboplast padlógyár különösen ügyel a termékei előállítása során vagy a késöbbi megsemmisítésüknél az ökológiai fenntarthatóságra.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Plankit Silver Knight Hodor kőmintás vinyl padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vinyl padló vagy vinyl parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu