Background Image
 • Image

Grabo Domino TORMUND klikkes SPC kompozit padló HAZAI TERMÉK!!!

8 800 Ft 7 800 Ft/m2
20 288 Ft/csomag
2.601 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Domino TORMUND klikkes spc padló   HAZAI TERMÉK!!! AKCIÓ a készlet erejéig!

  177,8X1219,21X5 mm AC3 spc kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia!  A Graboplast spc padló gyártó, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra.

  Spc padló, Stone Polymer Composite burkolat, vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott, főleg ott ahol a napi nedves fertőtlenítés előírás vagy a páratartalom magasabb a megengedettnél.
  Az spc padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki kórházakban, orvosi rendelőkben, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu