Background Image
 • Image
 • Image

Eurowood Hydro Fix vinyl padló álgesztes bükk 1122-1 CLICK

19 490 Ft 17 490 Ft/m2
34 805 Ft/csomag
1.99 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Eurowood Hydro Fix 1122-1 Álgesztes Bükk klikkes vinyl padló, vízálló padló.

  1235X230X5,5mm AC4 1,99m2/csomag gyári lépészajcsökkentővel ellátva. A vinyl padlóburkolat modern, praktikus, könnyen kezelhető, és kellemes járófelület biztosít. Eurowood Hydro Fix Vinyl készparketta kínálatunk meleg fahatású felületeket tartalmaz. Ez a nagy strapabírású trendburkolat általánosan alkalmazható, és éppúgy ajánlott privát, mint közületi terekbe. Gyári lépészajcsökkentővel van ellátva, ragasztást nem igényel. A többi burkolathoz képest sokkal puhább, csendesebb, kellemesebb a járás rajta, ízületkímélő, mezítláb is nyugodtan lehet rajta járni. Olyan meleg érzetet biztosít, hogy még padlófűtésre sincs szükség. Nehezen éghető, amit egy égéskésleltető anyag hozzáadásával érnek el. A felületi struktúrát hosszú ideig megtartja a speciális poliuretán lakkrétegnek köszönhetően, így nem csúszós. Ez a lakkréteg adja a vinyl padló értékállóságát és magas minőségét. 
  Az Eurowood Hydro Fix vinyl padlóburkolat ezeken felül 100% vízálló, így optimális választás konyhákba és üzlethelységekbe. Az UNICLICK kialakítás miatt a lerakás nagyon egyszerű. A padló vékonysága miatt, akár a meglévő burkolatra is fektethető.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Eurowood Hidro Fix 1122-1 Álgesztes Bükk vinyl padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Vinyl padló vagy vinyl parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl padlóval vagy vinyl parkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu