Background Image
  • Image
  • Image

Szögletes tölgy furnérozott szegélyléc 630

1 600 Ft/fm
3 840 Ft/csomag
2.4 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • 630 tölgy furnérozott magas szögletes, lakkozott tömörfa szegélyléc

    16X40X2400mm 630-es szögletes szegélyléc. Nagy strapabírású lakkozott, tömörfa szegélyléc. Angolszász országokban gyakran használt szegélyléc, hazánkban is egyre népszerűbb éke lakásunknak. Legyen akár szalagparketta, laminált padló, vinyl padló, spc padló vagy svédpadló a burkolatunk, tölgy, bükk, akác, kőris, merbau, jatoba vagy ezek utánzatai, exkluzív látványú keretet biztosít a padlóinknak. Nagy strapabírású szegélyléc A szegélyléc vagy szegőléc kiválasztása nagy körültekintést igényel, mert a szegélyléc emeli ki és ad keretet a lakás meghatározó dizájnját képező melegburkolatnak.

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített szögletes tölgy furnérozott magas szegélyléc 630 színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Szegélyléc megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Tölgy furnérozott szegélyléccel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu