Background Image
 • Image

BEFAG MOMENT TÖLGY SELECT szalagparketta loc-2

21 500 Ft/m2
54 481 Ft/csomag
2.534 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • 21500 Ft / m2 Tölgy Select loc-2 szalagparketta

  2200x192x14mm Click 7 rétegû Nanotech lakkozás Rendkívüli kopásállóság Egyszerû, ragasztó nélküli lerakás Pontos illesztés Sérülésmentesen szétszedhetõ 15 év garancia Budapest területén díjtalan házhozszállítás. 80.000 Ft feletti vásárlás esetén. Az önzárós szalagparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybe vételnek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. A szalagparketta lerakása így nagyon könnyû a parketta szálak mindig egyenes vonalban követik egymást. Az összeillesztés a szalagparketta egész élettartalma alatt tökéletesen üzemel. Nagy elõnye, hogy sérülésmentesen szétszedhetõ és újra lerakható.

  Jelleg: Természetes színhatású szalagparketta durva színeltérések nélküli, mérsékelten rajzolatos szövetszerkezetű anyag, kisebb göcsökkel. Nyomokban előfordulhat lángnyelvesség. A lamellák közt kisebb színárnyalati eltérések vannak 
  Göcs: Egészséges, jól benőtt göcs 5 mm Ø – ig nem egészséges göcs 2 mm Ø – ig megengedett. A göcsök csoportosak is lehetnek! 
  Szíjács: Alapvetően nem megengedett, de 2 – 3 mm szélességű, 5 – 10 cm hosszúságú egészséges érintő szíjács lehetséges.

  Az antibakteriális bevonatrendszerrel készülő szalagparkettánk a nanotechnológiai eljárásnak köszönhetően ezüst ionokat tartalmazó kerámia részecskék épülnek be a BEFAG készparketta / szalagparketta / fedőlakk-bevonatába, amelyek meggátolják a felületre került baktériumok és gombák anyagcseréjét és ezzel szaporodásukat. Az antibakteriális bevonatú készparketta, szalagparketta különösen ajánlott egészségügyi intézményekben, óvodákban és bölcsődékben, idős vagy beteg embereket gondozó otthonokban, valamint lakásokban fokozott érzékenység vagy immunitási problémák esetén. Ezt a megoldást ma már minden lakkozott termékünknél alkalmazzuk. Ezálltal a laminált padló és vinyl padló után, a szalagparkettánál is megoldódott ez a közintézményekben előírt követelmény.

  GARANCIA:

  A szerkezetre minden szabványos szalagparketta termékünknél 21 év, a lakkozásra 5 év jótállást vállalunk, a Garancia jegyben foglaltak szerint.

  Szalagparkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu