Background Image
 • Image

BEFAG MOMENT GŐZÖLT BÜKK OMNIS NATÚR szalagparketta loc-3

13 400 Ft/m2
33 956 Ft/csomag
2.534 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Gőzölt Bükk omnis natúr loc-3 szalagparketta

  FIGYELEM! Kérem figyelmesen olvassa el az OMNIS szalagparketta jellemzőit és osztályba sorolását.

  Ez a minőségi osztály egy nagyon változatos, nagyon színes, a természetes faanyag teljes változatosságát felvonultató parkettát jelenti. Az OMNIS szalagparkettát a szabvány szerinti szabad-osztály-ba soroljuk, s főbb minőségi jellemzőit a következőkben adjuk meg.

  - markáns rajzolat, durva rostlefutások. 

  - erőteljes színhatások, nagyfokú színeltérések, extra elszíneződések, szokatlan színárnyalatok, tárolási foltok, hézag-lécnyomok, a lamella végek      elszíneződése, az alapanyag nedvességbehatásra történt elszíneződése-foltossága.

  - exóta fafajoknál szokatlan, feltűnő, világos foltok, csíkok.

  - feltűnő színű álgeszt-fekete is.

  - nagy és sokféle színű szijácstartalom-fehér, sárga, szürke, kékes, barna is.

  - nagyszámú és nagyméretű göcs, fekete is.

  - repedt, lyukas göcsök teljesen vagy részben tömítve lehetségesek.

  - a járófelület esetleges kismértékű folytonossági hiánya előfordulhat.

  - zárt felületkezelésnél (lakkozásnál) a fahibák körül, vagy környékén kisebb mértékű folytonossági hiány megengedett.

  A felsorolt jellemzők a szalagparketta szilárdságát, használati értékét nem csökkentik. A fenti tulajdonságok sem a különböző fafajú parkettáknál sem pedig az egyes parkettaszálakon belül nem egységesen érvényesülnek. Mivel az egyes parkettaszálak közt is igen jelentős megjelenésbeli különbség lehetséges, ezért a parkettázás elött egy gondos előosztályozás szükséges a készítendő parkettafelület esztétikájának javítása érdekében. Az Omnis szalagparketta nem direktbe gyártott, hanem keletkezett termék. A kép csak a parketta alapszínét mutatja, az omnis besorolásnál ennél jóval tarkább megjelenésre kell számítani.

  2200x192x14mm Click 7 rétegû Nanotech lakkozás Rendkívüli kopásállóság Egyszerû, ragasztó nélküli lerakás Pontos illesztés Sérülésmentesen szétszedhetõ 15 év garancia Budapest területén díjtalan házhozszállítás. 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. Az önzárós szalagparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybe vételnek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. A padló lerakása így nagyon könnyû a parketta szálak mindig egyenes vonalban követik egymást. Az összeillesztése egész élettartalma alatt tökéletesen üzemel. Nagy elõnye, hogy sérülésmentesen szétszedhetõ és újra lerakható.

  Az antibakteriális bevonatrendszerrel készülő parkettánk a nanotechnológiai eljárásnak köszönhetően ezüst ionokat tartalmazó kerámia részecskék épülnek be a BEFAG készparketta / szalagparketta / fedőlakk-bevonatába, amelyek meggátolják a felületre került baktériumok és gombák anyagcseréjét és ezzel szaporodásukat. Az antibakteriális bevonatú készparketta különösen ajánlott egészségügyi intézményekben, óvodákban és bölcsődékben, idős vagy beteg embereket gondozó otthonokban, valamint lakásokban fokozott érzékenység vagy immunitási problémák esetén. Ezt a megoldást ma már minden lakkozott termékünknél, szalagparkettánál alkalmazzuk. Ezálltal a laminált padló és vinyl padló után, a szalagparkettánál is megoldódott ez a közintézményekben előírt követelmény. A szalagparketta tisztítása a háztartási boltokban megtalálható fa parketta vagy fa padló tisztítására, ápolására használatos tisztítószerekkel történhet. Magacsabb szennyeződéseknél ha erősebb vegyszert kell használnunk mindíg csináljunk próbatisztítást a parkettán egy nem látható helyen, például ajtó mögött vagy egy eldugottabb sarokban.

  GARANCIA:

  A szerkezetre minden szabványos szalagparketta termékünknél 21 év, a lakkozásra 5 év jótállást vállalunk, a Garancia jegyben foglaltak szerint.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Befag Moment gőzölt bükk omnis natúr loc-3 szalagparketta színei, struktúrái és megjelenése nem mindíg teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Szalagparketta és vagy parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett. 

  Szalagparkettával kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu