Background Image
 • Image
 • Image

WENINGER WE4927 Lizbona Halszálkás SPC padló

12 590 Ft 11 750 Ft/m2
17 489 Ft/csomag
1.4884 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Weninger WE4927 Lizbona halszálkás, V fugás klikkes spc padló, vízálló padló

  610X122X5 mm AC6 vinyl kompozit, spc padló, design padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog. Közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes!  Az spc padló vagy vinyl Design Padló burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, különösen ott ahol a napi takarítás, fertőtlenítés kötelező vagy a páratartalom magas. Anyagvastagsága vagy inkább vékonysága miat az spc padlónál az aljzatkiegyenlítés vagy a tökéletes aljzat elengedhetetlen, hisz az egyenetlen felületen a padló mozog és a klikkrendszer eltörik és a panelek szétcsúsznak. Ha a megfelelő rétegrendet és aládolgozást meg, illetve betartjuk, hosszú ideig szolgálja célját.
  Spc padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Weninger WE4927 Lizbona halszálkás spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu