Background Image
 • Image
 • Image

WENINGER W9503S Tölgy Nevada SPC padló

10 370 Ft/m2
22 773 Ft/csomag
2.196 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Weninger W9503S Tölgy Nevada, V fugás SPC kompozit, vízálló padló

  1220X225X4 mm AC6 vinyl kompozit, spc padló, design padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Az spc padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Az spc padló klikkes illeszkedésű ezért ragasztást nem igényel, ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! Spc padló vagy vinyl kompozit design padló burkolat, vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, vagy olyan intézményekbe ahol a napi fertőtlenítés előírás vagy a páratartalom magasabb az átlagosnál.
  A spc padló vagy vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Weninger W9503S Tölgy Nevada halszálkás spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl vagy spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu