Background Image
 • Image
 • Image

WENINGER W91540S Tölgy Missisipi King Size SPC padló

11 500 Ft/m2
21 045 Ft/csomag
1.83 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Weninger W91540S Tölgy Missisipi nagy méretű V fugás spc padló, vízálló padló

  1524X300X5 mm AC6 vinyl kompozit, spc padló, design padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog. Közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. A klikkes spc padló ragasztást nem igényel, ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! Az spc padló vagy vinyl padló burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, különösen ott ahol a napi fertőtlenítés előírás és a páratartalom magasabb az átlagosnál.
  Spc padló vagy vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Weninger W91540S Tölgy Missisipi spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl vagy spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu