Background Image
  • Image
  • Image

WENINGER W91520S Tölgy Croft spc padló

10 370 Ft/m2
22 773 Ft/csomag
2.196 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • Weninger W91520S Tölgy Croft, V fugás klikkes spc padló, vízálló padló

    1220X225X4 mm AC6 vinyl kompozit, spc padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes!  Az spc padló vagy Design Padló burkolat, amely vastag koptatórétege és vízállósága miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, ahol naponta fontos a fertőtlenítés vagy a megengedett páratartalom magasabb a kelleténél. Lefektetése egyszerű a klikkes kapcsolódásnak köszönhetően (természetesen némi szakértelmet igényel) és a késöbbi esetleges sérülések egyszerűen a panelek cseréjével megszüntethető.

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Weninger W91520S tölgy Croft spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu