Background Image
 • Image
 • Image

Weninger Sanremo Stone XXL spc padló

14 250 Ft/m2
20 520 Ft/csomag
1.44 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Weninger Sanremo Stone XXL méretű V fugás spc padló, vízálló padló

  1200X600X7 mm AC5 spc padló, design padló. XXL mérete miatt egyedi megjelenést biztosít. 100% vízálló, nem recseg nem nyikorog. Közületi felhasználásnak is ellenáll, felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. A klikkes spc padló ragasztást nem igényel, ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! Az spc padló vagy vinyl padló burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, különösen ott ahol a napi fertőtlenítés előírás és a páratartalom magasabb az átlagosnál.
  Spc padló vagy vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Weninger Sanremo Stone XXL spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu