Background Image
 • Image
 • Image

WENINGER JMW6274 Tölgy Ronda SPC padló

10 370 Ft/m2
22 773 Ft/csomag
2.196 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Weninger JMW6274 Tölgy Ronda, V fugás SPC kompozit, vízálló padló

  1220X225X4 mm AC6 vinyl kompozit, spc padló, design padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Az spc padló klikkesen kapcsolódik egymáshoz, ezért ragasztást nem igényel, ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! Az spc padló vagy vinyl kompozit design padló burkolat, vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, főleg ott ahol a páratartalom magasabb a megengedettnél vagy a napi fertőtlenítés előírás.
  Spc padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Weninger JMW6274 Tölgy Ronda halszálkás spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl vagy spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu