Background Image
 • Image
 • Image

Salag Yutra YA0036 Unique Oak SPC padló AC6 click

15 103 Ft 13 600 Ft/m2
26 248 Ft/csomag
1.93 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Salag Yutra YA0036 Unique Oak klikkes spc padló

  1220X226X4,7 mm AC6 vinyl kompozit padló, spc padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal.  100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. A klikkes spc padló ragasztást nem igényel, ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 30 év garancia! Az spc padló vagy vinyl design padló burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, elsősorban ahol a napi fertőtlenítés elengedhetetlen vagy a páratartalom magasabb a megengedettnél.
  Az spc padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Salag Yutra YA0036 spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval vagy vinyl padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu