Background Image
 • Image
 • Image

Republic Stonehenge 3 kőmintás klikkes spc padló

11 340 Ft/m2
25 288 Ft/csomag
2.23 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • REPUBLIC Stonehenge 3 mikro V fugás klikkes spc padló, vízálló padló

  609,6mmX304,8mmX5,5mm AC5 mikro V fugás, klikkes spc padló 1,5mm-es integrált xpe alátétlemezzel kasírozva, tehát gyárilag tartalmazza a lépészajcsökkentőt. 100% vízálló magja biztosítja a stabilitást, méretpontosságot, strapabíróságot, mely a kő és vinyl (spc= stone polimer composit) ötvözetével érnek el. Kristály dombornyomott felülete pedig biztosítja a komfortos járást, magas kopásállóságot és harmóniát, melyet a legújabb design alapján válogattak össze. A Republic Floor a jelenleg elérhető legfejlettebb Pure SPC padlóburkolatot kínálja Önnek. Padlódeszkák szupererős kőműanyag kompozitból készülnek, amely erős és tartós, ugyanakkor rugalmas és könnyen lerakható. A panelok illeszkedését úgy tervezték, hogy könnyen a helyükre pattanjanak, és a Republic szabadalmaztatott Bio-GuardTM antibakteriális alátétpárnázatával vannak ellátva, amely már az egyes padlólapok aljához van rögzítve. Ez nemcsak felgyorsítja az spc padló telepítését, hanem kiváló zajszigetelési előnyöket is kínál.

  Az amerikai REPUBLIC spc padló forgalmazó különös figyelmet fordít a környezetkárosító anyagok mellőzésére, mind a gyártás során, mind a késöbbi megsemmisítés miatt.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Republic Stonehenge 3 kőmintás spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk telefonon: 06204314789  0612916708   vagy írjon nekünk, e-mail:  info@lorincparkett.hu