Background Image
 • Image

Republic Element Water klikkes spc padló

9 990 Ft/m2
26 454 Ft/csomag
2.648 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • REPUBLIC ELEMENT Water klikkes spc padló, vízálló padló

  1218mmX181mmX4,5mm AC5 klikkes spc padló 1mm-es integrált xpe alátétlemezzel kasírozva, tehát gyárilag tartalmazza a lépészajcsökkentőt. 100% vízálló magja biztosítja a stabilitást, méretpontosságot, strapabíróságot, mely a kő és vinyl (spc= stone polimer composit) ötvözetével érnek el. Kristály dombornyomott felülete pedig biztosítja a komfortos járást, magas kopásállóságot és harmóniát, melyet a legújabb design alapján válogattak össze. A Republic Floor a jelenleg elérhető legfejlettebb Pure SPC padlóburkolatot kínálja Önnek. Padlódeszkák szupererős kőműanyag kompozitból készülnek, amely erős és tartós, ugyanakkor rugalmas és könnyen lerakható. A panelok illeszkedését úgy tervezték, hogy könnyen a helyükre pattanjanak, és a Republic szabadalmaztatott Bio-GuardTM antibakteriális alátétpárnázatával vannak ellátva, amely már az egyes padlólapok aljához van rögzítve. Ez nemcsak felgyorsítja az spc padló telepítését, hanem kiváló zajszigetelési előnyöket is kínál.

  Az amerikai REPUBLIC spc padló forgalmazó különös figyelmet fordít a környezetkárosító anyagok mellőzésére, mind a gyártás során, mind a késöbbi megsemmisítés miatt.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Republic Element Water spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk telefonon: 06204314789  0612916708   vagy írjon nekünk, e-mail:  info@lorincparkett.hu