Background Image
 • Image
 • Image

Kaindl Solid Pro S340 Tölgy Napoli spc padló AC5/4V fuga click

10 400 Ft/m2
17 680 Ft/csomag
1.7 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • KAINDL Solid Pro S340 tölgy Napoli klikkes spc padló 

  1210X234X6 mm AC5 spc padló, design padló, integrált alátéttel. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal.  Az spc padló 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 30 év garancia! Egyetlen kényes pontja a tökéletesen vízszintes aljzat. Vastagsága vagy inkább vékonysága miatt nem bír el olyan egyenetlenségeket mint a szintén úsztatott módszerrel lefektetett szalagparketta vagy a laminált padló. Az spc padló vagy Design Padló burkolat, vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, ott ahol a napi fertőtlenítés vagy más felhasználás miatt magasabb a páratartalom mint álltalában.
  Ezen padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben, főleg olyan helyiségekbe ahol a napi fertőtlenítés előírás vagy a páratartalom magasabb a megengedettnél.

  Spc padló házhozszállítás Budapest területén belül 100'000,- feletti vásárlás esetén ingyenes. Az ingyenes házhozszállítás a megvásárolt termék, telephelyünktől a kapuig történő szállítására vonatkozik. A díjtalan házhozszállítás az spc padló felhordására vagy behordására nem vonatkozik.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl Solid Pro S340 Tölgy Napoli spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu