Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Kaindl Solid Pro S324 Tölgy Mataro spc padló AC4/4V fuga click

9 390 Ft/m2
28 358 Ft/csomag
3.02 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Kaindl S324 Tölgy Mataro 4V fugás klikkes spc padló, 100% vízálló padló

  1280X295X4 mm AC4 spc padló, design padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. Az spc padló vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Klikkes kapcsolódása miatt ragasztást nem igényel, sőt az spc padló visszaszedése akár sérülés miatt vagy akár más helyiségbe történő átrakása miatt, sérülésmentesen megoldható. Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 30 év garancia! Egyetlen kényes pontja a tökéletesen vízszintes aljzat. Vastagsága vagy inkább vékonysága miatt nem bír el olyan egyenetlenségeket mint a szintén úsztatott módszerrel lefektetett szalagparketta vagy a laminált padló. Az spc padló vagy Design Padló burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, pláne ott ahol a napi fertőtlenítés elengedhetetlen vagy a páratartalom magasabb az előírtnál. Ezen padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl Solid Pro S324 tölgy Mataro  spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu