Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Kaindl Solid Pro S321 Tölgy Arona spc padló AC4/4V fuga click

9 990 Ft/m2
30 170 Ft/csomag
3.02 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Kaindl S321 Tölgy Arona 4V fugás klikkes spc padló, 100% vízálló padló

  1280X295X4 mm AC4 spc padló, design padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. Vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, parketta és svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Klikkes kapcsolódása miatt ragasztást nem igényel, sőt az spc padló visszaszedése akár sérülés miatt vagy akár más helyiségbe történő átrakása miatt, sérülésmentesen megoldható. Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 30 év garancia! Egyetlen kényes pontja a tökéletesen vízszintes aljzat. Vastagsága vagy inkább vékonysága miatt nem bír el olyan egyenetlenségeket mint a szintén úsztatott módszerrel lefektetett szalagparketta vagy a laminált padló. Az spc padló vagy Design Padló burkolat, amely vastag koptatórétege miatt elsősorban közületi felhasználásra ajánlott, akár a napi fertőtlenítés (kórházak, orvosi rendelők) miatt akár a túlzott páratartalom végett.
  Ezen padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu