Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Grabo Plankit LANNISTER klikkes SPC kompozit padló HAZAI TERMÉK!!!

12 800 Ft/m2
27 747 Ft/csomag
2.1677 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Plankit LANNISTER klikkes SPC padló, AC5 nagy kopásállóságú   HAZAI TERMÉK!!!

  177,8X1219,2X5 mm AC5 SPC padló. Kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. A klikkes spc padló ragasztást nem igényel, ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra. Az spc burkolat vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott, főként az extra nedvességnek kitett helyiségekbe.
  Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Plankit Lannister klikkes spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl vagy spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 062043147892916708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu