Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Grabo Plankit DAVOS klikkes SPC kompozit padló HAZAI TERMÉK!!!

12 800 Ft 8 500 Ft/m2
18 425 Ft/csomag
2.1677 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Plankit Davos klikkes SPC padló, AC5 nagy kopásállóságú   HAZAI TERMÉK!!!

  Akciós készlet: 32,505 m2

  177,8X1219,2X5 mm AC5 spc padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll, különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra.Az spc padló vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott, kimondottan olyan helyiségekbe ahol a napi fertőtlenítés előírás vagy a páratartalom magasabb a kelleténél.
  Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben, tehát az spc padló szinte minden beltéri helyiségben megállja a helyét.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Plankit Davos klikkes spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl vagy spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 062043147892916708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu