Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Grabo Plankit BOLTON klikkes SPC kompozit padló HAZAI TERMÉK!!!

12 800 Ft/m2
27 747 Ft/csomag
2.1677 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Plankit BOLTON klikkes SPC padló, AC5 nagy kopásállóságú   HAZAI TERMÉK!!!

  177,8X1219,2X5 mm AC5 SPC padló. Kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra. A Stone Polymer Composite (SPC) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott. Különböző fafajú és színválasztékú, svéd padló mintái tükrözi a legmodernebb stílust és megjelenést.
  Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Plankit Bolton klikkes spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl padlóval vagy SPC padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu