Background Image
 • Image

Grabo Domino TORMUND klikkes spc padló integrált alátét

7 800 Ft 6 890 Ft/m2
17 921 Ft/csomag
2.601 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Domino TORMUND klikkes spc padló, vízálló padló integrált alátéttel. AKCIÓ a készlet erejéig!

  Aktuális készlet: 117,045 m2

  177,8X1219,21X5 mm AC3 SPC padló. Kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Az spc padló közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Az spc padló ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Domino Tormund spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Vinyl padlóval vagy SPC padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu