Background Image
 • Image

Grabo Domino TORMUND klikkes SPC kompozit padló HAZAI TERMÉK!!!

7 990 Ft 7 390 Ft/m2
19 221 Ft/csomag
2.601 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Domino TORMUND klikkes vinyl kompozit (SPC) padló   HAZAI TERMÉK!!!

  7390 Ft/m2 177,8X1219,21X5 mm AC3 vinyl kompozit padló (SPC). Kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra.

  A vinyl padló vagy Design Padló, Stone Polymer Composite (SPC) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott. Különböző fafajú és színválasztékú, svéd padló mintái tükrözi a legmodernebb stílust és megjelenést.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Vinyl padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu