Background Image
 • Image

Grabo Domino STARK klikkes spc padló integrált alátét

7 800 Ft 6 890 Ft/m2
17 921 Ft/csomag
2.601 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Domino STARK klikkes spc padló, vízálló padló integrált alátéttel. AKCIÓ a készlet erejéig!

  Aktuális készlet: 72,828 m2

  177,8X1219,21X4+1 mm AC3 spc padló, kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Az spc padló különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Az spc padló ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra. Az spc burkolat, amely vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott, ahol naponta fontos a fertőtlenítés vagy a megengedett páratartalom magasabb a kelleténél.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Domino Acoustic Stark spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu