Background Image
 • Image

Grabo Domino DAVOS klikkes SPC kompozit padló HAZAI TERMÉK!!!

8 800 Ft 7 800 Ft/m2
20 288 Ft/csomag
2.601 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Domino DAVOS klikkes spc padló, kompozit padló   HAZAI TERMÉK!!! AKCIÓ a készlet erejéig!

  1250X180X5 mm AC5 SPC padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki, strapabíró felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. A klikkes spc padló panelek szélein kialakított speciális kapcsolódási rendszernek köszönhetően ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! Az spc padló tekintetében, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra.

  Spc padló burkolat, vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott, leginkább ott ahol a nedvesség jelen van akár a szigetelés hiánya vagy a napi fertőtlenítés miatt.
  Spc padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki orvosi rendelőkben, kórházakban, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu