Background Image
 • Image
 • Image

Grabo Domino Compact MYRCELLA kőmintás klikkes spc padló

8 800 Ft/m2
16 720 Ft/csomag
1.9 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Domino Compact MYRCELLA kőmintás klikkes spc padló, vízálló padló. HAZAI TERMÉK!!!

  310X620X4 mm AC5 klikkes kőmintás spc padló, vízálló padló. Exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, közületi felhasználásnak is ellenáll. Az spc padló különböző fafajú és színválasztékú, kőmintás és loc1 fautánzatú svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Az spc padló ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra. Az spc padló burkolat, amely vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott, ahol naponta fontos a fertőtlenítés vagy a megengedett páratartalom magasabb a kelleténél.
  Az spc padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki orvosi rendelőkben, kórházakban, boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Domino Compact Mircella kőmintás spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu