Background Image
  • Image

Grabo Domino Acoustic TULLY klikkes spc padló integrált alátét

8 800 Ft/m2
23 760 Ft/csomag
2.7 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • Grabo Domino Acoustic TULLY klikkes spc padló, vízálló padló integrált alátéttel.   HAZAI TERMÉK!!!

    1250X180X4+1 mm AC4 spc padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki, strapabíró felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. A klikkes spc padló panelek szélein kialakított speciális kapcsolódási rendszernek köszönhetően ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! Az spc padló tekintetében, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra. Spc padló burkolat, vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott, leginkább ott ahol a nedvesség jelen van akár a szigetelés hiánya vagy a napi fertőtlenítés miatt.

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Domino Acoustic Tully spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Spc padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu