Background Image
  • Image

Grabo Domino Acoustic SANSA klikkes spc padló integrált alátét

8 800 Ft/m2
23 760 Ft/csomag
2.7 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • Grabo Domino Acoustic SANSA klikkes spc padló, vízálló padló integrált alátéttel. HAZAI TERMÉK!!!

    1250X180X4+1 mm AC4 spc padló. Kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra.

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Grabo Domino Acoustic Sansa spc padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Spc padló vagy spc parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Spc padlóval vagy vinyl padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu