Background Image
 • Image

Grabo Domino Acoustic BRONN klikkes SPC kompozit padló HAZAI TERMÉK!!!

8 800 Ft/m2
23 760 Ft/csomag
2.7 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • Grabo Domino Acoustic Bronn klikkes SPC padló, kompozit padló   HAZAI TERMÉK!!!

  1250X180X5 mm AC5 SPC padló. Kompozit design padló, exkluzív megjelenés, kiváló tulajdonságokkal. 100% vízálló, görgösszékálló, nem recseg nem nyikorog, Közületi felhasználásnak is ellenáll. Különböző fafajú és színválasztékú, loc1 svédpadló kialakításban érhető el. Felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú terek alakíthatóak ki. PUR felületi rétegének köszönhetően könnyű tisztántartani, fertőtleníteni és nem kell rendszeresen felületkezelni, pl. csiszolni, lakkozni, olajozni vagy waxolni. Ragasztást nem igényel! Ftalát- oldószer- és nehézfém mentes! 20 év garancia! A gyár, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében ügyel az ökológiai fenntarthatóságra.

  A vinyl padló vagy Design Padló, Stone Polymer Composite (SPC) burkolat, amely vastag koptatórétege miatt közületi és lakossági felhasználásra egyaránt ajánlott. Különböző fafajú és színválasztékú, svéd padló mintái tükrözi a legmodernebb stílust és megjelenést.
  A vinyl padló felhasználásával egyedi és klasszikus hangulatú enteriőrök alakíthatók ki boltokban, butikokban, vendéglátó helyeken, irodákban és egyéb közintézményekben.

  Vinyl padlóval vagy SPC padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu