Background Image
 • Image
 • Image
 • Image

Kaindl O251 tölgy Fresco Snow magasfényű laminált padló 8mm AC4/4V Easy Touch prémium kollekció

6 550 Ft/m2
14 410 Ft/csomag
2.2 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC4/4V fuga Easy Touch prémium magasfényű laminált padló

  1383x159x8mm AC4/4V 2,67 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. Laminált padló a szépség és a hosszú élettartam kombinációja, természetes fa alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. Könnyû lefektetni, és ellenáll a fakulásnak. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben. Színeinek és mintáinak változatossága segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. Nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A laminált padló kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is. Felhasználási terület: 6mm-es, hálószoba, kis forgalmú helyiségek. 7mm-es, nappali, elõszoba kis forgalmú iroda. 8mm-es, közepes forgalmú irodák. 12mm-es, nagy forgalmú irodák, üzletek.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl O251 tölgy Fresco Snow laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Laminált padló vagy laminált parketta megrendelése vagy vásárlása elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789, 061291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu