Background Image
 • Image

Kaindl K4426 tölgy Claymono laminált padló

5 680 Ft/m2
15 336 Ft/csomag
2.7 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC4 4V fuga széles Natural Touch laminált padló

  1383x244x8mm AC/4 2,7 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. A szépség és a hosszú élettartam kombinációja, természetes fa alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. Könnyû lefektetni, és ellenáll a fakulásnak. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben, színeinek és mintáinak változatossága segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. Nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. Kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is. Felhasználási terület: 6mm-es padló hálószoba, kis forgalmú helyiségek. 7mm-es padló nappali, elõszoba kis forgalmú iroda. 8mm-es padló közepes forgalmú irodák. 12mm-es laminált padló nagy forgalmú irodák, üzletek.

  Az Osztrák laminált padló gyártó cég szem elött tartja az ökológiai lábnyom minimalizálását, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében!

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl széles Natural Touch K4426 tölgy Claymono laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Laminált padló vagy laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu