Background Image
 • Image

Kaindl K4425 tölgy Sandolo laminált padló

5 180 Ft/m2
13 986 Ft/csomag
2.7 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC4 4V fuga széles Natural Touch laminált padló

  1383x244x8mm AC/4 2,7 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. A szépség és a hosszú élettartam kombinációja, természetes fa alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. Könnyû lefektetni, és ellenáll a fakulásnak, panelek kopás és karcolásállóak is egyben.  A parketta színeinek és mintáinak változatossága segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. Nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. Kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is.

  Az Osztrák laminált padló gyártó cég szem elött tartja az ökológiai lábnyom minimalizálását, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében!

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl széles Natural Touch K4425 tölgy Sandolo Noble laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Laminált padló vagy laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu