Background Image
 • Image
 • Image

Kaindl K2242 tölgy Cordoba Noble laminált padló 10mm/AC4 4V fuga Prémium Natural Touch kollekció

5 780 Ft/m2
10 173 Ft/csomag
1.76 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC4 4V fuga Prémium Natural Touch laminált padló

  1383x159x10mm AC/4 1,76 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. A szépség és a hosszú élettartam kombinációja, természetes fa alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. A lamináltat könnyû lefektetni, és ellenáll a fakulásnak. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. Kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is. Felhasználási terület: 6mm-es hálószoba, kis forgalmú helyiségek. 7mm-es nappali, elõszoba kis forgalmú iroda, 8mm-es közepes forgalmú irodák, 10mm-es és 12mm-es laminált padló nagy forgalmú irodák, üzletek.

  Az Osztrák laminált padló gyártó cég szem elött tartja az ökológiai lábnyom minimalizálását, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében!

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl Prémium Natural Touch K2242 tölgy Cordoba Noble laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Laminált padló vagy laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu