Background Image
 • Image

Kaindl K2240 tölgy Cordoba Moderno laminált padló 10mm/AC4 4V fuga Prémium Natural Touch kollekció

5 780 Ft/m2
10 173 Ft/csomag
1.76 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC4 4V fuga Prémium Natural Touch laminált padló

  1383x159x10mm AC/4 1,76 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. A szépség és a hosszú élettartam kombinációja, természetes fa alapanyagú termékek, amelyek egyesítik a szépséget, a technológiát, és a tradíciót. Könnyû lefektetni, és ellenáll a fakulásnak. A panelek kopás és karcolásállóak is egyben. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. Kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is.

  Az Osztrák laminált padló gyártó cég szem elött tartja az ökológiai lábnyom minimalizálását, mind a gyártás, mind a késöbbi megsemmisítés tekintetében!

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Kaindl Prémium Natural Touch K2240 tölgy Cordoba Moderno laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Laminált padló vagy laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu