Background Image
 • Image
 • Image

Eurowood Superior Advanced Plus 6400 Grand tölgy világos laminált padló

5 150 Ft/m2
13 874 Ft/csomag
2.694 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC4 4V fuga Superior Advanced Plus laminált padló

  1380x244x8mm AC/4 2,694 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. Klikkes kapcsolódásának köszönhetően, úsztatott módszerrel könnyen és gyorsan lefektethető és ugyan ilyen könnyen visszaszedhető. Természetesen a sérülésmentes felszedés után újra lerakható. Nagy ellenállóképességének köszönhetőén a háztertásban használatos padlótisztítók mindegyike alkalmazható a laminált padló esetében, kivéve a súrolószerek. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A laminált padló kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is. A klikkes laminált padló ragasztást nem igényel!

  A prémium minőségű Német laminált padló előállítása során különösen ügyelnek, mind a gyártás alatt mind a késöbbi megsemmisités figyelembevételével az ökológiai lábnyom minimalizálására.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Eurowood Superior Advanced Plus 6400 Grand tölgy világos laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Laminált padló vagy laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu