Background Image
  • Image
  • Image

Eurowood Superior Advanced 4617 walesi natúr tölgy laminált padló

4 990 Ft/m2
10 629 Ft/csomag
2.13 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • AC4 4V fuga Superior Advanced laminált padló

    1380x193x8mm AC/4 2,13 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. Klikkes kapcsolódásának köszönhetően, úsztatott módszerrel könnyen és gyorsan lefektethető és ugyan ilyen könnyen visszaszedhető. Természetesen a sérülésmentes felszedés után újra lerakható. Nagy ellenállóképességének köszönhetőén a háztertásban használatos padlótisztítók mindegyike alkalmazható a laminált padló esetében, kivéve a súrolószerek. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A laminált padló kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is. A klikkes laminált padló ragasztást nem igényel!

    A prémium minőségű Német laminált padló előállítása során különösen ügyelnek, mind a gyártás alatt mind a késöbbi megsemmisités figyelembevételével az ökológiai lábnyom minimalizálására. 

    Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu