Background Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image

Eurowood Prima tölgy supreme natúr laminált padló

7 990 Ft/m2
14 382 Ft/csomag
1.8 m2/csomag
Érdeklődjön
 • Termékleírás
 • AC5 33-as kopásállóság 4V fuga Prima laminált padló

  1845x244x10mm AC/5 1,8 m2/csomag HDF hordozóalap, billenõ click. Extra igénybevételű hejiségekbe ajánlott laminált padló. Budapest területén díjtalan házhozszállítás 100.000 Ft feletti vásárlás esetén. Klikkes kapcsolódásának köszönhetően, úsztatott módszerrel könnyen és gyorsan lefektethető és ugyan ilyen könnyen visszaszedhető. Természetesen a sérülésmentes felszedés után újra lerakható. Nagy ellenállóképességének köszönhetőén a háztertásban használatos padlótisztítók mindegyike alkalmazható a laminált padló esetében, kivéve a súrolószerek. A színek és minták változatosságának segítségével meleg és hívogató otthont alakíthatunk ki. A laminált padló nem tartalmaz veszélyes alkotóelemeket, és a felülete nem szívja magába a koszt. Nagyon egyszerû karbantartani, csak portalanítást igényel, és egy nedves ruhával kell feltörölni. A laminált padló kiválóan alkalmazható padlófûtés esetén is, sőt napjainkban előszeretettel használják a laminált padlót falburkolásra, így a csempe és felrakása költségének töredékéért jutunk kiváló, esztétikus és közel hasonló strapabírású falburkolathoz. A klikkes laminált padló ragasztást nem igényel!

  A prémium minőségű Német laminált padló előállítása során különösen ügyelnek, mind a gyártás alatt mind a késöbbi megsemmisités figyelembevételével az ökológiai fenntarthatóságra.

  FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített Eurowood Prima tölgy supreme natúr laminált padló színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Laminált padló vagy laminált parketta megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

  Laminált padlóval kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu