Background Image
  • Image

Fehér festhető MDF szegélyléc SF121 82X13X2400mm

1 350 Ft/fm
3 240 Ft/csomag
2.4 m2/csomag
Érdeklődjön
  • Termékleírás
  • SF121  fehér festhető szegélyléc

    82X13X2400mm SF121 USA szegélyléc. Angolszász országokban gyakran használt szegélyléc, hazánkban is egyre népszerűbb éke lakásunknak. Legyen akár szalagparketta, laminált padló, vinyl padló, parketta vagy svédpadló a burkolatunk, tölgy, bükk, akác, kőris, merbau, jatoba vagy ezek utánzatai, a szegélyléc exkluzív látványú keretet biztosít a padlóinknak. Az USA szegélylécek alapanyaga egy magas térfogatsúlyú farostlemez (MDF), melyet egy fehér laminátummal fednek és a tartósság érdekében még fehér színnel befestik. A szegélyléc vagy szegőléc kiválasztása nagy körültekintést igényel, mert a szegélyléc emeli ki és ad keretet a lakás meghatározó dizájnját képező melegburkolatnak. A szegélyléc sokféle anyagból készülhet mely meghatározza a tulajdonságait, ellenállóságát és felhasználási területet. A szegélyléc lehet fából amit álltalában fa parketta, szalagparketta, csaphornyos parketta, svédpadló vagy más fából készült padlóburkolat keretezésére, lezárására használunk (lásd: furnérozott szegélyléc, tömörfa szegélyléc). Lehet HDF hordozó alapon laminált, amit laminált padló, vinyl padló szegélyezéséhez használunk (lásd: laminált szegélyléc). Lehet festhető, univerzális szegélyléc, ami készülhet HDF vagy habosított műanyagból, a felületét festhető fólia, fém kasírozás vagy festhető műanyag boríthatja, a különböző felhasználási igények kielégítésére (lásd: festhető MDF szegélyléc).

    FIGYELEM!!! A weboldalunkon megjelenített fehér magas festhető szegélyléc SF121 színei, struktúrái és megjelenései nem mindig teljesen azonos képet mutatnak a monitorokon és vagy telefonokon keresztül mint a valóságban. Szegélyléc megrendelés vagy vásárlás elött célszerű személyesen megtekinteni üzletünkben a termékeket, későbbi kellemetlenségek elkerülése végett.

    Fehér magas festhető szegélyléccel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz, telefon: 06204314789291 6708 vagy írjon nekünk  e-mail: info@lorincparkett.hu